Tekstil

Tradicija u trgovini i ugostiteljstvu

Aria SC Karlovčanka

O nama

Tekstil dioničko društvo osnovano je 1963. godine.

Osnovna djelatnost kojom se društvo bavi je trgovina, a uz to se bavi i ugostiteljstvom, te iznajmljivanjem poslovnih prostora koji se nalaze u Shopping Centru Karlovčanka i u Karlovcu. Trgovačku djelatnost društva čine maloprodajne jedinice poznatih brandova kao što su Tom Tailor i Benetton, te prodavaonica Home&Living koja u ponudi ima sve za dom, te veliki izbor igračaka i tekstila.

Ugostiteljsku djelatnost čini ugostiteljski objekt Cafe bar Karlovčanka u Shopping centru Karlovčanka. U našim prostorima u Shopping centru Karlovčanka nalaze se u zakupu brojni poznati brandovi kao što su: Benetton, Triumph, Lisca, Offertissima, Tedi, NKD moda, MANA moda i mnogi drugi.

Zbog zadovoljavanja želja i potreba potrošača u konstantnoj smo potrazi za raznovrsnim i novim brandovima koje želimo dovesti u Shopping centar Karlovčanka. Društvo danas zapošljava trideset djelatnika, teži povećanju tržišnog udjela, odnosno kontinuiranom rastu otvaranjem novih prodavaonica Tom Tailora i Benettona na domaćem tržištu.

Tekstil d.o.o., 2024. Sva prava pridržana web: DZdesign