Tekstil

Tradicija u trgovini i ugostiteljstvu

Aria SC Karlovčanka

O nama

Tekstil dioničko društvo osnovano je 1963.godine.

Osnovna djelatnost kojom se društvo bavi je trgovina, a uz to se bavi i ugostiteljstvom, te iznajmljivanjem poslovnih prostora koji se nalaze u Shopping Centru Karlovčanka i u Karlovcu.

Trgovačku djelatnost društva čini pet maloprodajnih jedinica Tom Tailora: jedna u Importanne centru u Zagrebu, jedna u Trgovačkom centru Lumini u Varaždinu, jedna u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku, jedna u Trgovačkom centru City Mall u Puli, te jedna u Shopping centru Karlovčanka u Karlovcu i jedna maloprodajna jedinica Benettona u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku. U Shopping centru Karlovčanka nalazi se i prodavaonica Home&Living koja u ponudi ima sve za dom, te veliki izbor igračaka i tekstila.

Ugostiteljsku djelatnost čini ugostiteljski objekt Cafe bar Karlovčanka u Shopping centru Karlovčanka.

U našim prostorima u Shopping centru Karlovčanka nalaze se u zakupu brojni poznati brandovi kao što su: Benetton dječji, Benetton odrasli, Lisca, Offertissima, Tedi, NKD moda i mnogi drugi.

Zbog zadovoljavanja želja i potreba potrošača u konstantnoj smo potrazi za raznovrsnim i novim brandovima koje želimo dovesti u Shopping centar Karlovčanka.

Društvo danas zapošljava dvadeset i osam djelatnika, teži povećanju tržišnog udjela, odnosno kontinuiranom rastu otvaranjem novih prodavaonica Tom Tailora na domaćem tržištu.

Tekstil d.o.o., 2023. Sva prava pridržana web: DZdesign